Ştiri

FC Bihor a învins echipa italiană Spal, cu scorul de 1-0

 04.08.2011, 20:57
La o zi după primul meci, disputat în compania echipei locale, Brescia Calcio, FC Bihor a disputat joi seară şi cea de-a doua partidă din cantonamentul italian de la Brescia. De această dată adversari jucătorilor „roş-albaştri" au fost cei de la Spal, echipă ce activează în campionatul peninsular în Serie C1.

La capătul unei dispute controlată de bihoreni, elevii antrenorului Gheorghe Ghiţ au reuşit să se impună cu scorul de 1-0, graţie reuşitei lui Adrian Mărkuş din prima repriză, din minutul 41.

Pe lângă golul marcat, FC Bihor şi-a creat şi alte ocazii bune de a înscrie, pe care le-a irosit însă.

La faza golului, în minutul 41, Chiş i-a trimis o pasă pe culoar lui Mărkuş, care a scăpat singur cu portarul advers şi a trimis pe lângă acesta în plasa porţii formaţiei italiene.

Echipa trimisă în acest joc de la început de antrenorul Gheorghe Ghiţ a fost: Fildan - Oltean, Muscă, Petrache, Moraru - Chiş, Coroian, Sorian, Florean - Mărkuş şi Bârză. Pe parcurs au mai fost introduşi însă şi jucătorii: Deaconescu, Lupu, Diarra, M. Popa, P. Achim, Sfârlea şi Birtalan.

Următoarea partidă pe care o va disputa FC Bihor în cantonamentul italian de la Brescia va avea loc sâmbătă, de la ora 18, în compania echipei de Serie D Colognese Calcio.