A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Only variable references should be returned by reference

Filename: core/Common.php

Line Number: 257

FC Bihor a debutat cu o victorie clară la turneul zonal al juniorilor E (FOTO)
Ştiri

FC Bihor a debutat cu o victorie clară la turneul zonal al juniorilor E (FOTO)

 02.06.2015, 22:30

FC Bihor a început cu dreptul turneul zonal al Campionatului Naţional de Fotbal pentru juniori E (născuţi în anul 2004), turneu care se desfăşoară la Stadionul Iuliu Bodola.

Astfel, marţi, în prima zi a turneului, elevii antrenorului Marius Suciu au dispus cu scorul de 3-0(2-0) de echipa Viitorul Zalău.

Cele trei goluri au fost marcate de Andreas Ştiube, în minutul 8, Andrei Milian, în minutul 16 şi Patrik Gânţe, în minutul 49.

"Felicit jucătorii pentru atitudinea şi dârzenia, în special din prima repriză. Am debutat cu o victorie clară, sper s-o ţinem tot aşa şi în cele din urmă să reuşim să câştigăm turneul şi să izbutim să ne calificăm pentru faza următoare", a declarat, după meci, antrenorul orădean Marius Suciu.

În partida cu formaţia zălăuană, tehnicianul orădean a utilizat echipa: Dominic Bot – Aris Morar, Andreas Ştiube, Horea Lazăr, Andrei Zodi, George Martin, David Pop şi Patrik Gânţe. Pe parcurs au mai fost introduşi însă şi: Jeremy Demeter – Bogdan Sala, Antonio Hadade, Mădălin Bursaşiu şi Andrei Milian.

Meciul dintre FC Bihor şi Viitorul Zalău a contat pentru grupa A.

În grupa B, Luceafărul Cluj a învins cu scorul de 4-1 formaţia LPS Bistriţa, în timp ce Plimob Sighet a câştigat cu 2-1 meciul cu Aurul Brad.

Miercuri, în cea de-a doua zi a turneului, de la ora 16.30, LPS Bistriţa va întâlni Plimob Sighet, iar de la ora 17.30, Luceafărul Cluj – Aurul Brad, ambele dispute în grupa B, pentru ca în cadrul grupei A, de la ora 18.30, FC Bihor să evolueze în compania celor de la Someşul 2010 Satu Mare.
 

GALERIE FOTO, AICI!