Ştiri

FC Bihor a debutat cu o victorie clară în jocurile amicale (FOTO)

 28.01.2014, 18:30

Formaţia orădeană de fotbal FC Bihor a debutat cu o victorie clară în jocurile amicale din stagiul de pregătire din această iarnă.

Marţi, pe terenul sintetic de la Stadionul Tineretului din Oradea, "roş-albaştrii" au întâlnit echipa de liga a IV-a FC Hidişelul de Sus, pe care au întrecut-o cu scorul de 4-0, după ce la pauză conduceau cu 1-0.

A fost un joc bun, animat, pentru ambele echipe, aflate la începutul seriei partidelor amicale.

Primul gol al disputei l-a reuşit în minutul 32 R. Lukacs, care a finalizat din patru metri, o centrare venită de pe dreapta de la Mihuţ.

În repriza a doua s-au înscris celelalte trei goluri. Mai întâi, în minutul 58, după o diagonală a lui Letan, de pe partea dreaptă, Hadăr, intrat la pauză, a câştigat duelul cu Pocian şi a finalizat în colţul lung al porţi adverse.

Apoi, în minutul 69, Ovidiu Bic a avut o incursiune în careu şi a şutat pe jos, în dreapta portarului.

În fine, cel de-al patrulea gol, l-a înscris I. Ban, în minutul 83, tot cu un şut pe jos.

Antrenorul echipei FC Bihor, Alexandru Pelici, a trimis în teren în prima repriză următoarea echipă: Sălăjan – Mihuţ, Mintaş, Fl. Lazăr, A. Achim (min. 38 R. Lupu) – S. Ianc (min. 38 Fl. Pop), Haş, Străuţ, Zs. Lukacs (min. 38 Ov. Bic) – Sorian – R. Lukacs.

În repriza a doua, pentru orădeni au evoluat: Fildan – Letan, Pascariu, Bactăr, R. Lupu (min. 86 Lorincz) – Fl. Pop (min. 76 I. Ban), M. Popa, M. Stancu, Ov. Bic (min. 70 I. Cuc) – S. Ianc (min. 67 Nichita) – Hadăr.

De partea cealaltă, pentru echipa din Hidişel au jucat: Barabaş – Bulz, Pocian, Ciuciu, Giura – Fărcuţa (min. 76 Beudean), Lupuţ (min. 61 Cozac, min. 79 Filip), Ţepele (min. 62 Sundas), Briciu (min. 56 Puie) – Z. Bundea (min. 72 Ţărău) şi D. Cuc (min. 70 Lascu)

"A fost un antrenament foarte bun şi le mulţumim pentru amabilitate celor de la Hidişel, pentru că ne-au pus la dispoziţie suprafaţa aceasta de joc, care a fost una foarte bună în condiţiile meteorologice date. A fost un antrenament bun şi nu neapărat un joc de pregătire foarte, foarte bun, pentru că nu a fost pe un teren de  dimensiuni normale, dar a fost un antrenament foarte bun. Mă bucur că am reuşit să păşim cu dreptul în jocuri. Nu putem să tragem concluzii după acest joc. Sigur că în momentul acesta, când jucătorii sunt foarte, foarte obosiţi, e bine că am venit şi am reuşit să înscriem de patru ori. Îi felicit şi mă bucur în primul rând că toată lumea este sănătoasă", a declarat, după joc, antrenorul principal al FC Bihorului, Alexandru Pelici.

În următorul meci, FC Bihor va evolua vineri, în ultima zi de cantonament, în compania unei alte echipe de ligă a IV-a, Crişul Sântandrei. Meciul va avea loc la Salonta, cu începere de la ora 11.

GALERIE FOTO, AICI!