Ştiri

FC Bihor a câştigat turneul zonal al Campionatului Naţional de juniori D şi s-a calificat la faza semifinală! (FOTO)

 26.05.2015, 14:00

Juniorii D ai clubului FC Bihor au câştigat turneul zonal al Campionatului Naţional, care s-a desfăşurat de vineri şi până marţi la Stadionul Iuliu Bodola.

Micii fotbalişti ai clubului orădean, antrenaţi de Lucian Ulici au câştigat turneul, după ce marţi s-au impus în finală cu scorul de 2-1, în faţa celor de la Olimpia Satu Mare.

Oaspeţii au fost cei care au deschis scorul, în minutul 15, prin Carlos David, egalarea a survenit însă trei minute mai târziu, în minutul 18, când a marcat din penalty, căpitanul echipei FC Bihor, Patrick Blăgea. În fine, golul victoriei a fost  marcat tot în prima repriză, prin Ricardo Bartha, în minutul 24.

Prin această victorie din finală, fotbaliştii juniori D de la FC Bihor au obţinut şi calificarea pentru turneul semifinal al Campionatului Naţional, care se va desfăşura luna viitoare.

"Acest succes reprezintă pentru noi o continuitate a muncii de zi cu zi pe care noi o depunem cu foarte multe greutăţi, care s-au ivit în cadrul clubului, dar noi încercăm să continuăm ceea ce am obţinut până în prezent. Ne reamintim de titlul de vicecampioni obţinut, iar mai apoi am ajuns între primele opt echipe din ţară la Cupa Hagi Danone. Faptul că acum iar am trecut de faza zonală şi ne pregătim pentru faza semifinală, intrând în primele opt echipe ale ţării, eu zic că reprezintă o muncă şi un angajament din partea copiilor, dar nu în ultimul rând şi un sprijin foarte mare al părinţilor", a declarat, la finalul turneului, antrenorul formaţiei FC Bihor, Lucian Ulici.

În finala cu Olimpia Satu Mare, tehnicianul orădean a început jocul cu: Eduard Beke – Patrik Andras, Andrei Borma, Loren Ioviţă, Patrick Blăgea (ctp.), Mircea Pop, Horia Beiuşanu, Daniel Săutiuţ şi Ricardo Bartha. Au mai jucat: Nadin Herman – Denis Tiponuţ, Vlad Costea, Andrei Farcaş, Florin Pătraşcu, Flavius Bălan şi Casian Ulici.

"Sunt foarte fericit şi bucuros, în acelaşi timp, că sunt contemporan cu aceşti copii. După cinci zile de meciuri în fiecare zi, cu un efort extraordinar, au reuşit să câştige împotriva unei echipe foarte bune, zic eu. Le urez în continuare succes, pentru meciurile care îi aşteaptă. Am întâlnit în grupă două echipe foarte bune, CFR Cluj şi Olimpia Satu Mare. Dacă în compania Olimpia în grupă a fost meciul de debut şi au fost şi emoţiile acestui început de turneu, dar pe CFR Cluj i-am învins clar, după un joc excepţional. În semifinale n-am avut probleme, iar acum, în finală, după cinci zile de efort, iată că am reuşit să câştigăm clar", a declarat şi preşedintele clubului FC Bihor, Mircea Fodor.

Reamintim rezultatele obţinute de tineri fotbalişti de la FC Bihor la acest turneu zonal al Campionatului Naţional de juniori D: 0-0 cu Olimpia Satu Mare, 6-0 cu LPS Bistriţa şi 3-1 cu CFR Cluj în grupă, 5-1 cu CSM Şcolar Reşiţa în semifinale şi 2-1 cu Olimpia Satu Mare, din nou, în finală.

Pe data de 3 iunie, la sediul Federaţiei Române de Fotbal se va stabili componenţa celor două grupe şi locul de desfăşurare a turneelor fazei semifinale.

Pentru buna organizare a turneului, clubul FC Bihor mulţumeşte comitetului de părinţi şi sponsorilor implicaţi, Pretty Car, Dezma Auto, Carpatina, Team Grand Sec, Selgros, George Caba, Pelican Ambulanță, Vest Dase și Pan Carpatia!
 

GALERIE FOTO, AICI!