Ştiri

Echipa de copii din 2005 a clubului FC Bihor s-a clasat pe locul II la turneul de la Zalău (FOTO)

 24.08.2015, 16:00

După echipa de 2002, şi formaţia cu jucători născuţi în anul 2005 a clubului FC Bihor a participat săptămâna trecută la întrecerile ediţiei a XI-a a Cupei Viitorul de la Zalău.

Dacă formaţia de 2002, pregătită de Lucian Ulici, a obţinut primul loc, echipa cu jucători din 2005, antrenată de Lucian Ciocan, s-a situat pe locul II la acest turneu amical, cu caracter naţional.

La această categorie de vârstă au participat opt echipe, împărţite în prima fază în două grupe a câte patru formaţii.

FC Bihor a făcut parte din grupa A, alături de Ateltic Zalău, Juniorul Satu Mare şi Viitorul Cluj. În timp ce din cealaltă grupă au făcut parte echipele din Sibiu, Baia Mare, Viitorul Zalău şi Viitorul Oradea.

În grupa  A, elevii antrenorului Lucian Ciocan au avut un parcurs excelent, învingându-şi adversarii la scoruri mari, cu 7-1 pe Atletic Zalău, cu 7-0 pe Juniorul Satu Mare şi cu 4-0 pe Viitorul Cluj.

Şi în semifinale, FC Bihor şi-a învins clar adversarul, cu 4-0 pe echipa din Sibiu, în timp ce în celălalt meci din penultimul act, Viitorul Oradea a dispus cu 1-0 de Juniorul Satu Mare.

Astfel, în finala turneului s-au întâlnit cele două echipe orădene, FC Bihor şi Viitorul. Dacă până aici a avut un parcurs bun, formaţia "roş-albastră" a resimţit din plin oboseala şi ca drept urmare au apărut şi greşelile, fapt care i-a costat pe elevii antrenorului Lucian Ciocan, care au cedat jocul cu scorul de 0-4.

Dacă trofeul pus în joc a fost adjudecat de echipa Viitorul Oradea, în schimb, titlul de golgheter al turneului ia revenit lui Mario Balint, de la FC Bihor. Un alt jucător, Răzvan Sotiuţ arătând o poftă bună de joc, şi un apetit ofensiv, concretizat cu mai multe goluri.

"A fost un turneu bun, reuşit, cu jocuri bune, mai puţin cel din finală. A fost un turneu bine organizat, cu echipe bune, doar ploaia, care n-a contenit, a fost singurul impediment", a declarat antrenorul formaţiei FC Bihor, Lucian Ciocan.

Tehnicianul clubului FC Bihor a avut la dispoziţie la acest turneu următorul lot de jucători: Mario Bănică şi Ioan Ruge – portari; Dario Bora, Sebastian Cucu, Patrik Negru, Luca Popa, Mario Balint, Andrei Chindlea, Răzvan Sotiuţ, Denis Şandra, Alex Coş şi Vlad Mutu.

FOTO, AICI!