Ştiri

Echipa de 2004 a clubului FC Bihor a câştigat turneul internaţional de la Arad, dotat cu Cupa Elite

 14.09.2015, 12:30

Echipa de copii a grupei de 2004 de la Centrul de Copii şi Juniori al clubului FC Bihor, echipă antrenată de Marius Suciu, a câştigat turneul internaţional desfăşurat în perioada 12-13 septembrie şa Arad şi dotat cu Cupa Elite.

Competiţia a reunit la start opt echipe de elită din Serbia şi din ţară, din Argeş, Timiş, Arad şi Bihor.

Forrmaţia FC Bihor s-a situat pe primul loc al turneului,  după ce a obţinut cinci victorii din cinci posibile.

În faza grupelor, FC Bihor a întrecut echipa din Sântana cu 5-0, apoi a învins LPS Arad cu scorul de 5-1, iar în ultimul joc a învins şi LPS Banatul Timişoara, cu 1-0.

În semifinale, tinerii jucători orădeni ai clubului FC Bihor au întâlnit echipa Poli Timişoara, de care au trecut cu scorul de 1-0, printr-un gol marcat de H. Lazăr.

În fine, în ultimul act, în finala turneului, "roş-albaştrii" au dat de campioana naţională din acest an,  Atletico Arad, pe care au învins-o însă cu scorul de 2-1. Golurile orădenilor în acest joc au fost marcate de P. Gânţe şi A. Ştiube.

,,Am hotărât să participam la acest turneu dotat cu Cupa Elite pentru a evalua nivelul grupei la care ne aflăm în acest moment, în compania unor echipe puternice. În primul rând, aş dori să felicit aceşti copii minunaţi care au reuşit o performanţă incredibilă, izbutind prin ambiţie, determinare, curaj şi sacrificiu să câştige acest turneu împotriva unor echipe puternice, precum LPS Banatul, Poli Timişoara şi nu în ultimul rând, împotriva campioanei naţionale la această categorie de vârstă, care este Atletico Arad. Doresc să le mulţumesc şi părinţilor pentru sprijinul financiar pentru că fără ei participarea la acest turneu nu ar fi fost posibilă", a declarat antrenorul Marius Suciu.