Ştiri

De vineri până marţi, la Stadionul Iuliu Bodola va avea loc turneul zonal al Campionatului Naţional de juniori D

 20.05.2015, 15:30

Stadionul Municipal Iuliu Bodola din Oradea va găzdui de vineri, 22 mai, până marţi, 26 mai, jocurile turneului zonal al Campionatului Naţional de Fotbal pentru juniori D (cu jucători născuţi în anul 2002).

În total, vor participa opt echipe, care vor fi împărţite în două grupe. Din grupa A vor face parte Olimpia Satu Mare, CFR Cluj, LPS Bistriţa şi FC Bihor (antrenor Lucian Ulici). În grupa B vor evolua: Viitorul Zalău, FCM Baia Mare, CSM Şcolar Reşiţa şi LT Lucian Blaga Reghin.

Vineri, sâmbătă şi duminică, de la orele 14.00 vor avea loc jocurile din grupe, luni, de la orele 17.00 se vor desfăşura semifinalele, iar marţi, de la ora 10, finala.

Se va califica pentru turneul semifinal doar câştigătoarea turneului zonal.

În grupe, FC Bihor va juca vineri, de la ora 14, cu Olimpia Satu Mare, sâmbătă, de la aceeaşi oră, 14, cu LPS Bistriţa şi duminică, tot cu începere de la ora 14, în compania celor de la CFR Cluj.

Se va juca în sistem 8+1 pe durata a două reprize a câte 30 de minute, dimensiunile suprafeţei de joc fiind de 64 m / 50 m. Loviturile de pedeapsă urmând a se executa de la 7 metri.

"Am reuşit să aducem zona la Oradea încă o dată, prin implicarea lui Călin Cheregi, care s-a deplasat la Bucureşti pentru aceasta. Mulţumesc colegilor pentru sprijinul acordat, de asemenea, şi administratorului stadionului, Ovidiu Clunda pentru implicare, pentru realizarea unui teren impecabil. Nu în ultimul rând trebuie să le mulţumesc părinţilor, dar şi sponsorilor pentru ajutorul care ni l-au acordat în organizarea acestui turneu. Toate meciurile sunt importante şi se anunţă deosebit de dificile", a declarat antrenorul echipei FC Bihor, Lucian Ulici.

Programul jocurilor din grupe:
Vineri:
Ora 14.00 Olimpia Satu Mare – FC Bihor
Ora 15.30 Viitorul Zalău – LT Lucian Blaga Reghin
Ora 17.00 CFR Cluj – LPS Bistriţa
Ora 18.15 FCM Baia Mare – CSM Şcolar Reşiţa

Sâmbătă:
Ora 14.00 FC Bihor – LPS Bistriţa
Ora 15.30 LT Lucian Blaga Reghin – CSM Şcolar Reşiţa
Ora 17.00 Olimpia Satu Mare – CFR Cluj
Ora 18.15 Viitorul Zalău – FCM Baia Mare

Duminică:
Ora 14.00 CFR Cluj – FC Bihor
Ora 15.30 FCM Baia Mare – LT Lucian Blaga Reghin
Ora 17.00 LPS Bistriţa – Olimpia Satu Mare
Ora 18.15 CSM Şcolar Reşiţa – Viitorul Zalău