Ştiri

Dan Mănăilă este noul antrenor al echipei FC Bihor!

 27.10.2015, 15:00

FC Bihor are începând de marţi un nou antrenor. Este vorba despre arădeanul Dan Mănăilă, cel care revine la formaţia fanion a judeţului Bihor, după ce în sezonul 2002-2003 a fost secundul tehnicianului Ionuţ Popa.

Dan Mănăilă, care a mai condus între timp de pe bancă o nouă echipă bihoreană, pe Liberty Salonta, a semnat acum cu FC Bihor un contract valabil pentru un an şi jumătate.

"După trei zile de căutări, unele soldate cu eşec de unde nu mă aşteptam, am reuşit într-un final să cădem de comun acord cu domnul Dan Mănăilă, pe care l-am contactat în cursul zilei de ieri şi vă spun foarte sincer, nu ştiu dacă discuţia a durat mai mult de două minute. Vă pot spune că a acceptat cu condiţiile de austeritate ale noastre, nu a pus nicio condiţie, absolut niciuna, doar să antreneze FC Bihor. Mi-a zis că pentru el FC Bihor este un mare nume în fotbalul românesc şi-i mulţumesc pentru asta", a declarat preşedintele clubului orădean, Mircea Fodor la conferinţa de presă de prezentare a acestuia, care s-a desfăşurat la Stadionul Iuliu Bodola.

"Mă încearcă un sentiment de deja-vu. Au trecut 12 ani de când am plecat din acest club. Parcă a fost ieri, aşa repede a trecut. Am venit cu inima deschisă. Am găsit, spre surprinderea mea, un vestiar cu o stare de spirit excelentă, nu mă aşteptam la aşa ceva. Mă aşteptam să fie un pic abătuţi, datorită situaţiei existente. Vedeţi, sărăcia are şi avantajele ei, i-a unit pe aceşti băieţi şi cel mai important în ce am văzut, a unit tribuna şi echipa şi galeria, un lucru fantastic. Sper ca această legătură să rămână încă foarte mulţi ani, că e foarte important. Să sperăm că vom reuşi să scoatem la liman situaţia", a declarat la rândul său, noul tehnician al orădenilor, Dan Mănăilă.

Dan Mănăilă, care îi succede, astfel, pe banca tehnică a orădenilor, lui Gheorghe Silaghi, tehnician care a condus FC Bihor în primele nouă etape din noul sezon şi care şi-a prezentat demisia marţea trecută, a condus deja un prim antrenament cu fotbaliştii bihoreni.