Ştiri

CSM Rm. Vâlcea - următorul adversar pentru FC Bihor

 10.09.2015, 13:30

Formaţia orădeană de fotbal FC Bihor va susţine sâmbătă, de la ora 11, pe teren propriu, la Stadionul Iuliu Bodola, meciul din etapa a III-a a Ligii a II-a, Seria a II-a. Echipa  bihoreană va întâlni formaţia CSM Rm. Vâlcea, echipă pregătită de fostul antrenor al "roş-albaştrilor", Alexandru Pelici.

În clasament, după două etape, FC Bihor ocupă locul XIII, penultimul, fără niciun punct, în timp ce CSM Rm. Vâlcea se situează pe poziţia a IX-a, cu 3 puncte.

În runda precedentă, FC Bihor a cedat în deplasare, la Satu Mare, cu scorul de 1-2, pe terenul liderului, Olimpia, după ce la pauză conducea cu 1-0. În schimb, CSM Rm. Vâlcea s-a impus sâmbăta trecută, pe teren propriu, cu scorul de 3-2, în faţa ultimei clasate, Metalul Reşiţa.

"Pentru meciul de sâmbătă trebuie să ne gândim doar la victorie. Un punct nu ne ajută prea mult şi o să alcătuim echipa astfel încât să ne apropiem cele trei puncte. În acest sens, toată pregătirea jocului este axată doar pentru victorie. Sigur, Vâlcea este o echipă omogenă, dar noi trebuie neapărat să arătăm că avem atitudinea că posedăm arme pentru a câştiga acest joc", a declarat antrenorul formaţiei orădene, Gheorghe Silaghi, care înaintea jocului de sâmbătă se confruntă cu câteva incertitudini în ceea ce priveşte lotul de jucători. Printre acestea se numără portarul Nad şi fundaşul Ţoca. Se speră însă, cel puţin în recuperarea goalkeeper-ului.

Deşi nu concepe altceva decât victoria, Gheorghe Silaghi este conştient că şi oaspeţii vor veni la Oradea, cu acelaşi scop. "Sigur, prietenul meu, Alex Pelici, proaspăt tătic, fapt pentru care-l felicit, sunt convins că va face o echipă organizată, bine aşezată în teren şi că vor dori şi ei să obţină trei puncte. Eu sper că totuşi, noi, printr-o dăruire totală şi printr-un joc bine legat, să obţinem victoria. Vom face unele modificări în echipă, pentru că sunt jucători care nu m-au mulţumit", a mai precizat antrenorul formaţiei FC Bihor.

Într-o altă ordine de idei, jucătorul Oproescu, aflat la începutul acestei săptămâni în probe, nu l-a convins pe tehnicianul orădean şi a plecat, însă joi a sosit la antrenamentele echipei şi un italian, care poate evolua atât pe postul de fundaş central, cât şi mijlocaş la închidere. Acesta urmează să fie testat şi el în aceste zile.

În ceea ce priveşte, biletul de intrare la meciul de sâmbătă, acesta va costa, ca de obicei, 10 lei, doar copiii sub 14 ani având accesul gratuit în tribune.

Iată însă programul complet al etapei a III-a din Seria a II-a a Ligii a II-a la fotbal:
Vineri, ora 18:
Gaz Metan Mediaş - Şoimii Pâncota
Sâmbătă, ora 11:
Unirea Târlungeni - Universitatea Cluj
UTA Bătrâna Doamnă - CS Mioveni
Chindia Târgovişte - Olimpia 2010 Satu Mare
FC Bihor Oradea - CSM Râmnicu Vâlcea
Metalul Reşiţa - FC Braşov
FC Caransebeş - FC Municipal Baia Mare