Ştiri

Bihorenii s-au impus cu 2-0 în cea de-a treia partidă disputată în Italia

 06.08.2011, 22:18
FC Bihor şi-a continuat cu o victorie, sâmbătă seara, seria jocurilor amicale pe care le susţine în cantonamentul din Italia, de la Brescia. În cel de-al treilea joc susţinut în compania echipelor peninsulare, „roş-albaştrii" au trecut cu scorul de 2-0(0-0) de formaţia Colognese Calcio.

Adversara orădenilor din această a treia dispută din cantonamentul de la Brescia este o echipă care activează în Serie D a campionatului italian şi care nu demult a început un proiect nou, cu jucători noi, antrenor fiindu-i Sergio Porrini, fost jucător al celebrei Juventus Torino.

Golurile bihorenilor în confruntarea cu Colognese Calcio au fost marcate de Florean, în minutul 50, şi Birtalan, în minutul 80.

De la început, antrenorul Gheorghe Ghiţ a trimis în teren echipa: Fildan - Moraru, Petrache, Hering, Lupu - M. Popa, Coroian, Sorian - Florean, Mărkuş şi Fl. Pop. În repriza a doua au mai fost introduşi însă şi portarul Pogacsics şi jucătorii de câmp Oltean, Matei, Deaconescu, Diarra, Chiş, Danci, Sfârlea, Birtalan şi Sulea.

Partida a fost dominată cu autoritate de bihoreni, care, pe lângă cele două goluri marcate în mitanul secund, şi-au mai creat şi alte ocazii de a înscrie, ratate însă.

Următorul joc şi ultimul de verificare de la Brescia se va desfăşura miercuri, 10 august, în ultima zi de cantonament, cu începere de la ora 18, în compania formaţiei de Serie A, Bologna.